Nationaldagen och helg | Malin

Malin

Annons

Nationaldagen och helg

Här har det varit full rulle så inte hunnit blogga på ett tag. Jonas har kommit hem så nu dröjer det sju veckor tills han ska iväg på jobb igen, skönt att få hem sin sambo igen :) 

Nationaldagen firades med grillning i en park på Klara för att sedan gå vidare upp till Emma för prat och vin. I lördags käkade vi på Mörruddens restaurang med Jonas släkt. Sen blev det glass hemma i trädgården hos Jonas farfar. I söndags blev det premiärtur ut på sjön där vi grillade och tog årets första dopp! 

Igår efter jobbet tog vi en promenad i solen och en tripp in till stan där vi tillslut satte oss på en uteservering och tog en cider. Den satt fint i värmen kan jag säga :) Där satt vi och hade det gött och kikade på alla fina studenter som var påväg till studentbalen. Nu är det fem år sedan jag gick på bal och tog studenten, börjar bli gammal nu, haha.

Senaste veckan från mobilen

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats