Syskonhelg | Malin

Malin

Annons

Syskonhelg

Oj vilken helg det varit! I onsdagskväll åkte jag upp till Arvika och hämtade Maja som skulle spendera helgen hos mig. Vi har haft en jättemysig helg med massa god mat, shopping och härliga powerwalks.

I lördags var det molnigt så jag stylade Maja lite så stack vi iväg och fotade, dock blev det såklart soligt och fint precis när vi skulle åka iväg, molnfritt med en stark sol är inte det ultimata att fota i. Vi åkte till bästa fotoplatsen någonsin! Gud vilket ställe, tyvärr förstörde som sagt solen för oss så blev ingen vidare fotografering men vi ska definitivt tillbaka dit någon annan gång :) Får se om jag lyckades få någon hyffsat bra bild som jag kan slänga upp senare ikväll eller imorgon.

Igår var det jättevarmt och soligt så vi gjorde iordning en god kyckling- och pastasallad och lade oss på en filt i solen. Senare på kvällen blev det en spontanare på Fontana di Trevi med Frida, pizza med oxfilé och vitlök och sen en passionsfruktsmoussetårta till efterrätt, den var magisk!  Perfekt start på den första sommarmånaden :)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats